Pravoslavni-ikoni.com e сайт за ръчно рисувани икони, изработени от Румен Москов.

 

Начин на приемане на поръчка в сайта

Можете да направите поръчка чрез сайта, по мейл или по телефона. При поръчка от сайта, вие ще получиете мейл с потвърждение или телефонно обаждане.

Време за изработка и доставка

pravoslavni-ikoni.com изработва индивидуално всяка поръчка, съобразена предварително с изискванията на клиента. Изработката отнема от 3 – 10 работни дни. Сайтът разполага и с готови продукти, онозначени като налични. При повече поръчки е възможно забавяне , за което ще бъдете уведомени. В случаи на спешност ще се постараем да се вместим в посочения срок.Куриерски услуги

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди или Еконт, като при изрично желаение от Ваша страна, може да бъде избрана друга куриерска фирма. Цената за доставка се определя от съответната куриерска фирма. Предлагаме и безплатна доставка на териоторията на страната за поръчки над 180 лв. Всички икони се изпращат с опция за преглед и връщане, което Ви осигурява спокойствие при покупката. При отказ за приемане на поръчката, обратния курс на куриера е за Ваша сметка.

Начин на плащане

Плащането се извършва с наложен платеж при доставка от куриерската фирма или по банков път, по сметката на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ а именно: ПИБ ……………………….

Сертификат

За всяка рисувана икона получавате сертификат, гарантиращ професионалната ръчна изработка, име на автора, наименование, произход.

Сертификатът е информативен и не е удостоверение за износ. При необходимост от такова удостоверение информация може да получите ТУК

Предпазна транспортна опаковка

Иконите се получават в транспортна опаковка, която предпазва произведенията от повреждане при транспорт.

Съответствие

Снимките на иконите са максимално реалистични и отразяват на 100% качеството и професионалната изработка, която виждате в сайта.

Въпреки това, следва да имате предвид, че при различните монитори е възможно снимките да се показват с различни нюанси или контраст.

Използването на материали от сайта е предмет на авторско право и ползването на материали се ползва само с изричното разршение на автора.